Da vi skulle have repareret vores skur talte vi med Peter om vores ønsker. Han løste opgaven hurtigt og effektivt og med et særdeles flot resultat. Vi var meget tilfredse med Træværk og den måde Peter løste opgaven på – det er kvalitets håndværk.

Eva, 35 år, Roskilde

Vi havde overtaget et gammelt hus med et utæt tag. Vi kunne trygt overlade hele opgaven til Peter, da han holdt os fint underrettet om hvordan arbejdet skred frem, og han udbedrede alle skaderne. Vi kan nu gå en vinter i møde, uden at være bekymrede for regn og sne.

Frederik 46 år, Valby

I min lejlighed var jeg meget generet af støj fra mine overboer. Peter lydisolerede loftet, således at støjen blev væsentligt reduceret. Peter var lydhør overfor mine ønsker, og samtidigt pålidelig i forhold til aftalerne, og han løste opgaven med en høj grad af kvalitet.

John, 37 år, Amager

Vesterbro ved Enghave plads

Peter har overtaget en lejlighed på Vesterbro, hvor et istandsættelses-arbejde var gået helt i stå. Peter udstyrede lejligheden med nye gulve, nye gipsvægge, for at få en bedre udnyttelses af kvadratmeterne og en mere moderne planløsning. Derudover blev ydervæggene isolerede, og der blev sat nye lysninger, indfatninger og gerigter op, som var magen til de oprindelige. Der blev også lavet badeværelse, toilet og stort køkken-alrum til den store familie. Lejligheden blev kort sagt ført tilbage til oprindelig stand, med den moderne families ønsker – og varmeudgifterne faldt markant.

Legepladsindretning og radiatorskjulere i daginstitutioner, Albertslund

I flere daginstitutioner i Albertslund har Peter opsat legeredskaber – både indendørs og udendørs – som opfylder alle sikkerhedskrav i forhold til børn. Han har desuden opsat radiatorskjulere og andet tilpasset institutions inventar. Han er altid blevet budt velkommen af personalet, fordi han har haft en god dialog omkring institutionens behov og ønsker.